Tuinontwerp Ede

Wilt u eindelijk de tuin waar u altijd al van had gedroomd? Het begint met een creatief tuinontwerp, waarin al uw wensen tot uitdrukking komen. Vervolgens volgt de tuinaanleg, wat het beste kan gebeuren door een ervaren en vakkundig hoveniersbedrijf. Het onderhoud kunt u zelf doen, of u kunt dit ook uitbesteden aan een hoveniersbedrijf.

Tuinontwerp Ede | Van der Linden Hoveniers Voor al deze drie stappen is Van der Linden Hoveniers uw partner als u in Ede woont. Het begint met het maken van een tuinontwerp voor uw tuin in Ede. Wij vertellen u het een en ander over hoe wij te werk gaan om uw droomtuin te realiseren.

Het tuinontwerp voor u in Ede baseren wij op uw ideeën en wensen

De ene tuinwens is de andere niet. Waar de ene persoon een fraaie siertuin wil , wil de andere een tuin om lekker in te kunnen loungen en een derde wil maximale speelruimte voor de kinderen. Hier moet tijdens het maken van het tuinontwerp voor u in Ede rekening mee gehouden worden.

Voor het maken van een tuinontwerp voor tuinen in Ede en omstreken, werkt Van der Linden Hoveniers samen met Stam Tuinvormgeving. Als u ons benadert met een wens voor een tuinontwerp en daaropvolgende tuinaanleg, komt Sander Stam van Stam Tuinvormgeving bij u langs. Hij bekijkt de mogelijkheden van uw tuin en bespreekt uitgebreid uw wensen en ideeën, kort gezegd hetgeen dat u wilt bereiken met uw tuin. Aan de hand van deze zaken wordt een creatief tuinontwerp voor u in Ede gemaakt door deze ervaren tuinarchitect. Hij neemt wat u voor ogen hebt als basis voor het ontwerp, want het gaat ons erom dat het resultaat aan uw verwachtingen voldoet en dat u langdurig plezier zult beleven aan uw tuin.

U denkt misschien dat dit erg duur is, maar dat is niet het geval. Het losse ontwerp kost u €150,00, maar als u na het ontwerp de tuinaanleg laat uitvoeren door Van der Linden Hoveniers, is het ontwerp geheel gratis voor u. U hebt dan een prachtig ontworpen tuin en betaalt alleen voor de aanleg.

De aanleg gebeurt op zeer vakkundige wijze door Marijn van der Linden, waarbij het ontwerp tot in de puntjes wordt verzorgd. De werkzaamheden die hij kan uitvoeren gaan verder dan de voorbereiding, bestrating en beplanting. Hij kan ook met gemak een veranda, pergola, schutting, speeltoestel voor de kinderen of tuinmeubelen op maat voor u maken, precies zoals u het wilt hebben. Ook het aanleggen van fraai, onderhoudsvrij kunstgras behoort tot de mogelijkheden. Van der Linden Hoveniers is uw partner voor tuinontwerp en tuinaanleg in Ede, van begin tot eind.

Hebt u ook behoefte aan een bedrijf dat regelmatig tuinonderhoud bij u uitvoert, ook dan is Van der Linden Hoveniers uw partner. Alles wat nodig is om uw ideale tuin te realiseren en te behouden kunnen wij voor u doen. Tuinontwerp Ede | Van der Linden Hoveniers

Hebt u vragen of wilt u dat wij direct voor u aan de slag gaan?

Mocht u nog vragen hebben over wat Van der Linden Hoveniers voor u kan betekenen, of wilt u direct een ontwerp laten maken door Sander Stam, neemt u dan contact met ons op. Vragen worden vrijblijvend beantwoord en Sander Stam kan op korte termijn bij u langskomen om de tuin te bekijken en het gesprek met u aan te gaan.

Uw ideale nieuwe tuin begint met een tuinontwerp in Ede door Van der Linden Hoveniers!

Tuinontwerp Ede Tuinontwerp Ede Tuinontwerp Ede

Bel ons 0318 574 830 Mobiel 0653 852 920 CONTACT