Diensten

Tuinontwerp

Van der Linden Hoveniers is gespecialiseerd in het ontwerpen van strakke en tijdloze tuinen voor particulieren en bedrijven.

Tuinaanleg

Na het tuinontwerp volgt de aanleg van de tuin. Afhankelijk van uw eisen zullen diverse aanlegstappen worden doorlopen.

Tuinonderhoud

Wij nemen u het werk uit handen. Voor het onderhoud van uw tuin, zoals snoeien, voorjaars- en winterbeurten bent u bij ons aan het juiste adres

Tuinontwerp Veenendaal

Tuinontwerp

Bent u van plan de tuin te veranderen, wilt u een hele nieuwe tuin aan laten leggen of wilt u bijvoorbeeld een veranda, pergola of speeltoestel plaatsen? Dan is het aan te raden om vooraf een tuinontwerp te maken. Zo krijgt u een helder beeld van de mogelijkheden en het voorkomt onduidelijkheden tijdens de tuinaanleg.

Meer tuinontwerp

Tuinaanleg

Na het tuinontwerp volgt de aanleg van de tuin. Afhankelijk van uw eisen zullen diverse aanlegstappen worden doorlopen. U moet hierbij denken aan het afbreken van de bestaande tuin, het grondwerk voor de nieuwe tuin, bestrating en beplanting.

Meer tuinaanleg
Tuinaanleg Veenendaal
Tuinonderhoud Veenendaal

Tuinonderhoud

Tuinonderhoud is meer dan alleen onkruid wieden en hagen knippen, de kunst is om het beeld wat een tuinarchitect heeft bedacht te realiseren en behouden. Voor het onderhoud van uw tuin, zoals snoeien, voorjaars en winterbeurten bent u bij ons aan het juiste adres. Wilt u eenmaal per jaar uw tuin een onderhoudsbeurt geven? Dan is dat natuurlijk mogelijk. Kortom, alles is mogelijk op het gebied van tuinonderhoud.

Meer tuinonderhoud

Veranda's en tuinmeubels op maat

Van der Linden Hoveniers kan tevens veranda's en tuinmeubels op maat maken voor uw tuin. Alles wordt dan volledig afgestemd op uw wensen. Een echte aanwinst om nog meer van uw tuin te genieten.

Meer tuinmeubels op maat
Tuinmeubels op maat Veenendaal
Kunstgras Veenendaal

Kunstgras

Van der Linden Hoveniers is dealer van kunstgras. In veel kleine tuinen is het ideaal! Kleine stukjes gras gaan vaak snel dood, zeker als het regelmatig wordt gebruikt door de kinderen en de hond. Kunstgras blijft altijd groen. Een ander voordeel: u hoeft het niet te maaien. Bovendien is kunstgras ook uitstekend geschikt voor bijvoorbeeld terrassen en dakterrassen. De afgelopen jaren is de kwaliteit van kunstgras sterk verbeterd, het verschil met echt gras is bijna niet meer te zien.

Meer kunstgras

Bomen verwijderen

Hebt u een grote boom in uw tuin en wilt u deze laten verwijderen? Van der Linden Hoveniers heeft veel ervaring met het verwijderen en afvoeren van grote bomen. Wij zorgen ervoor dat de boom veilig wordt verwijderd en uw tuin netjes wordt achtergelaten.

Meer bomen verwijderen
Bomen verwijderen Veenendaal